...

Aruba

Tropische palmenstranden, prachtige hotels, gezellige bars en restaurants, en een bruisende hoofdstad, kortom ‘one happy island’. Deze leus wordt daarom ook veelvuldig gebruikt om Aruba in een paar woorden te beschrijven en siert ook alle nummerborden op het eiland. Al deze eigenschappen gecombineerd met de hartelijkheid en de gastvrijheid van de bevolking, maken dit eiland tot één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Het eiland biedt afwisselende bezienswaardigheden en vele activiteiten.

Naast prachtige stranden en een fascinerende onderwaterwereld biedt Aruba ook nog diverse andere bezienswaardigheden zoals: National Park Arikok, Fort Zoutman, Bushiribana, De hooiberg, Oranjestad en de Alto Vista kapel.

Aruba heeft een tropisch klimaat en de zon schijnt zo’n 300 dagen per jaar. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 28 graden celcius en er waait altijd een noordoostpassaat die voor een aangename verkoeling zorgt. De gemiddelde regenval is ongeveer zestig centimeter per jaar. de meeste regen valt in de maanden november, december en januari. De warmste maanden zijn augustus, september en oktober.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.