...

Turkije – Turunc

Reisverslag van Alice Pullen – Turunc

turunc

Zomer 2012 zijn we vanaf Münster naar Dalaman vertrokken naar hotel Turunc. Bij aankomst hadden we een lange transfer zo hadden we ruimschoots de tijd meteen kennis maken met de prachtige omgeving.De kinderen genoten ervan. Bij aankomst waren we aangenaam verrast door de aanblik van het hotel. Een prachtig hotel met een geweldige ligging. Het ligt heerlijk in een baai, op loopafstand van het gezellige knusse plaatsje Turunc. De kinderen hadden de glijbanen al snel gevonden bij het zwembad. We hadden een ruime kamer met afgescheiden slaapgedeelte, beide met tv. Een ruime badkamer en een heel ruim balkon.

De verzorging was op basis van All Inclusive. De hele dag door werden diverse gerechten aangeboden en soft drinks en alcoholische dranken waren ook inclusief. Tussen de middag een ijsje voor de kinderen, wat wil je nog meer?

We zijn een aantal keren met de boottaxi naar Icmeler en Marmaris gegaan. Een comfortabele en leuke manier van reizen. Het is vooral in Marmaris heerlijk winkelen. Er worden veel excursies aangeboden door de hostess. Van boottochten tot jeepsafari’s er is voor elk wat wils. Het hotel ligt aan het strand, daar werden diverse watersporten aangeboden. Het strand loopt langzaam af, ideaal dus voor de kinderen.

Hotel Turunc is echt een aanrader voor gezinnen en voor mensen die niet gelijk in de drukte van een grote stad willen zitten, maar wel een gezellig centrum op loopafstand willen. Het is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn omdat het nogal heuvelachtig is.

Kortom een vakantie om niet te vergeten.

 

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.