...

Italie – Pisa

Reisverslag van Alice Pullen.

Zomervakantie 2013 zijn wij met het gezin naar Pisa geweest. Vanaf de luchthaven Weeze vertrokken we naar Pisa.Bij aankomst stond onze huurauto voor ons klaar en zijn we vertrokken richting Camping Torre Pendente in Pisa.

Deze camping ligt op loopafstand van de scheve toren van Pisa en dus praktisch in het centrum.Toch geeft de camping een knusse indruk en we hebben nooit het gevoel gehad in een drukke stad te zitten.De stacaravans waren ruim en zeer volledig ingericht met redelijk wat privacy.Het zwembad was heerlijk, ook was er een klein animatie team.

In de omgeving van Pisa is genoeg te doen:

De stad Florence met de Ponte Vecchio mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Het ommuurde plaatsje Lucca is een geweldige ervaring. De stranden van Viareggio zijn ook zeker een bezoek waard.Wij zijn 10 dagen geweest en hebben ons geen moment verveeld.

Ook culinair zaten we in Pisa goed. De prijzen zijn aantrekkelijk en er is voldoende keuze.Pisa is dus niet alleen een bestemming voor een stedentrip, het is ook uitermate geschikt voor een gezinsvakantie op een camping.

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.