...

Nieuw Zeeland

Nieuw-Zeeland staat veelal bekend om zijn prachtige natuur. Er zijn gletsjers, berggebieden, regenwouden, rotsformaties, meren, geisers en vulkanen. De kustlijn kenmerkt zich door mooie zandstranden. In het water rondom Nieuw-Zeeland kun je uitstekend duiken.

Nieuw-Zeeland trekt jaarlijks veel bezoekers. Het wordt door veel mensen gezien als een van de mooiste landen m.b.t. de natuur. Het land heeft meerdere nationale parken in de aanbieding, terwijl het ook verschillende onbewoonde eilanden te bieden heeft. Tevens wonen de oorspronkelijke bewoners, de Maori’s, nog steeds op het eiland.

 

Beste reistijd
Februari, maart, oktober en november zijn de beste maanden om naar Nieuw-Zeeland te reizen. In deze maanden zijn de temperaturen aangenaam en vermijdt u bovendien het massatoerisme.

Weer en klimaat
Nieuw-Zeeland heeft over het algemeen een zeeklimaat. De temperaturen liggen in de zomermaanden rond de 20 tot 25 graden en in de wintermaanden rond de 10 tot 15 graden. In de hoger gelegen gebieden liggen de temperaturen het hele jaar door onder het vriespunt.

Taal
Engels en Maori zijn beide een officiële taal in Nieuw-Zeeland.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.